Zona noastra de wellness este locul ideal pentru relaxare, vindecarea trupul și regăsirea stării interioare de pace. Este oaza de liniște în care tu vei fi mereu în centrul atenției. Ai la dispoziție toate dotările necesare pentru un bine meritat răsfăț la centrul SPA care include piscină încălzită, zonă de relaxare cu șezlonguri, saună umedă și uscată, jacuzzi și masaj.
Dacă îți dorești să te simți ca acasă și să nu ieși din rutina antrenamentelor zilnice, pe lângă posibilitățile nenumărate de activități în aer liber la care ai acces în proximitatea hotelului, la interior, ai acces și la sala de fitness.

Ziua de SPA sau antrenamentul la aparatele de fitness nu ar fi complete fără un fresh de fructe sau o limonadă, consumate la cafeneaua hotelului nostru.

PISCINĂ & JACUZZI

Piscina interioară este o oază de liniște și relaxare în orice sezon. Folosind jacuzzi-ul, timpul devine relativ, iar tensiunea și grijile par să se topească.

Hotel Carpati Predeal - PISCINĂ & JACUZZI
Hotel Carpati Predeal - PISCINĂ & JACUZZI

SAUNĂ UMEDĂ&USCATĂ

Sauna este o procedură de termoterapie pentru corp, folosită de mii de ani în scop curativ, social și spiritual. Este momentul ideal să lași grijile în urmă și să-ți relaxezi corpul, energizându-ți sufletul!

Hotel Carpati Predeal - SAUNĂ UMEDĂ & USCATĂ
Hotel Carpati Predeal - SAUNĂ UMEDĂ & USCATĂ

MASAJ

Masajul îți oferă cea mai profundă relaxare și stare de bine, eliberând orice tensiune fizică și psihică.

 
 
Hotel Carpati Predeal - MASAJ
Hotel Carpati Predeal - MASAJ

SALĂ DE FITNESS

Chiar dacă ești în vacanță asta nu înseamnă că trebuie să renunți la antrenamentele zilnice, deoarece ai acces și sala de fitness a hotelului nostru.

Hotel Carpati Predeal - SALĂ DE FITNESS
Hotel Carpati Predeal - SALĂ DE FITNESS

TE-AM CONVINS?

Contactează-ne pentru mai multe detalii în cazul în care dorești să organizezi un eveniment!

CONTACTEAZĂ-NE!